Twitter

Coretan Buat Teman

Friday, June 13, 2008 , Posted by ummu_abdullah at 6/13/2008 11:00:00 AM

Buat yang sedang menanti masa diijabkabulkan, ukhti fillah...

Jadikan masa-masa yang ada ini untuk mengimbau kembali kisah-kisah yang pernah anti coretkan dalam hidup anti, agar dapat dijadikan pengajaran dalam menempuh segalanya kelak. keimanan yang menebal dalam diri anti, jadikan ia sebagai bekal yang akan selalu terisi.

Ukhti,
saat ini, ana pula yang berdebar, walaupun belum sampai ke rumah anti. :puppyeyes: Afwan, sedikit lambat, tapi insyaAllah ana ada semasa akad nanti... Ana dah batalkan semua program pada weekend ini... untuk menemani anti di masa-masa kecemasan ini.:astig:

Jika dapat aku tunjukkan bagaimana perasaan sebenarku sekarang, pasti telah aku lakukannya sekarang, namun cuma sekadar coretan di saat genting bagi anti, mudah-mudahan memberi seribu pengertian. Kisah-kisah lalu yang telah kita lalui, jadikan pengajaran dan iktibar kerana kita adalah da'i, sedikit masa lagi, anti akan bergelar ZAUJAH DA'IEYAH.

Kekuatan yang telah anti bina, ilmu yang telah anti gali, serta keimanan yang telah anti bekali, ana harapkan, anti akan menjadi lebih baik daripada ana. Sekadar coretan buatmu yang sedang menunggu masa AKAD petang ni...

Ilal Liqo...
UkhtilHubb
:love:

Currently have 0 Komen:

Leave a Reply

Post a Comment