Twitter

Charity Bazaar Palestin

Saturday, May 1, 2010 , Posted by ummu_abdullah at 5/01/2010 12:50:00 PM

AQSA SYARIF akan membuka gerai dan mengadakan sesi penerangan Palestin di “Charity bazaar” Viva Palestina Malaysia pada 8 dan 9 Mei 2010, Bangsar Shopping Centre, dari 10 pagi sehingga 5petang. Terdapat juga jualan barangan Palestin, buku-buku terkini tentang perjuangan.

Jualan Amal ini akan menyaksikan juga berbagai acara kumpulan, bacaan sajak, tarian kebudayaan Palestin, pertandingan mewarna dan melukis kategori dewasa dan kanak-kanak.
Antara sesi menarik adalah sesi bersama penulis buku “Palestine Oppression Unrivalled” oleh Prof. Madya Hj. Dr. Hafidzi Md. Noor (Ahli Lembaga Pengarah Aqsa Syarif dan Pengarah PACE) dan “Life is an open secret” oleh Zabrina Abu Bakar.Datanglah beramai-ramai, anda berpeluang membeli sambil menderma barangan terpakai seperti baju-baju yang berjenama, kasut, bag tangan, barangan keperluan rumah, pinggan mangkuk, perabot, tanaman hiasan dan banyak lagi!

Ambil kesempatan ini membawa keluarga bersantai sambil menikmati makanan juadah istimewa masakan Palestin & pelbagai makanan lain yang didermakan khas oleh sukarelawan dan penderma budiman untuk jualan pada hari tersebut. Membeli belah sambil menikmati makanan bersama keluarga dan sumbangan ini akan membantu usaha bagi menyelamatkan bumi dan rakyat Palestin yang dirampas hak serta kebebasan mereka.

Sebar luaskan maklumat ini kepada rakan taulan jiran tetangga serta keluarga anda.
Jumpa kami disana!

Maklumat lanjut hubungi:
Dr Fauziah Hassan 0193165124
Pn. NoorAzian 012-211 5749


Currently have 0 Komen:

Leave a Reply

Post a Comment